Helikopter/betongglatter bensindrevet 61cm

Bensindrevet helikopter / betongglattemasin.
61 cm bredde Vekt 85kg. Honda motor.
Drivstoff: 95 blyfri. Tilleg for slitasje blader

Golvsliper 12.5cm

Scan Combiflex Handyman

Handholdt

Scan Combiflex Handyman (SC Handyman) er et kraftig håndslipemaskn ut- formet for sliping av kanter og hjørner som er vanskelige å slipe med en større maskin. SC Handyman har en slipe bredde på 125 mm.
SC Handyman kommer pakket i en rød boks, perfekt for enkel transport.

Golvsliper 33cm

Scan Combiflex 330

Slipemaskin (SC 330)

Scan Combiflex 330 (SC 330) er en effektiv og kraftfull slipemaskin samtidig er veldig lett å kjøre. Det er en av de mest allsidige slipemaskiner på markedet. Slipeskiven er 330 mm er effektiv ved sliping av mindre yter, fjerning av vanskelige belegg og også ved forarbeid. Med et enkelt håndgrep kan SC 330 kan også konfigureres til kantsliper som kan justeres for sliping i to forskjellige retninger. Dette gjør at slipehodet kan vinkles ut mot kanten, som resultater i effektiv kantsliping. Slipeskiven kan konfigureres med 3, 6 eller 9 av våre metall- eller plastbundet diamantverktøy. Dette gjør at maskinen kan skjære mer aggressivt ved behov (3, 6 eller 9 verktøy), eller slipe myke underlag ved å spre ut vekten og bruken flere verktøy (6 eller 9 verktøy). Sandpapir og ScanPad Dancers kan også brukes. SC 330 kan enkelt deles inn i to deler for enkel og praktisk transport.

Golvsliper 45cm

Scan Combiflex 450

Slipemaskin (SC 450)

Scan Combiflex 450 (SC 450) er den første i en ny generasjon av gulvslipemaskiner som kom- binerer liten størrelse med store slipestyrke og høy produktivitet. Det er en allsidig slipemaskin for både aggressiv sliping og overflatebehandling av betong, naturstein og terrazzo. I tillegg er den også effektivt til å fjerne forurensninger og belegg som maling og tepperester. Den kan også anvendes ved sliping av tre gulv. Det store utvalget av slipe-, polering og rive verktøy gjør at SC 450 kan brukes til mange forskjellige typer av jobber. SC 450 er fleksibel og enkel å bruke og egner seg for utleie og mindre og mellomstore  rehabiliteringsprosjekter. SC 450 er svært enkel å bruke for både boliger og kommersielle applikasjoner. Til tross for sin lette vekt er SC 450 svært robust med solid konstruksjon, helt i stål, noe som gjør den veldig slitesterk og stabil å kjøre. Vår patenterte konstruksjon med vulkaniserte ringer reduserer vibrasjoner og gjør maskinen meget fleksibel for ujevnt underlag. Det gjør det mulig å slipe grove overflater uten store anstrengelser, samt smart lagring i trange rom.
Scan Combiflex 450NS

Bensindrevet helikopter / betongglattemasin 91.5cm

Bensindrevet helikopter / betongglattemasin.
Lengde x bredde x høyde: 2.000 x 915 x 1.040 mm. Vekt 85kg. Honda motor.
Drivstoff: 95 blyfri. Tilleg for slitasje blader