Avfuktere

Navn Bredde Hoyde Vekt Størrelse Pris (dag)* Pris helg*
Rotasjons avfukter 250 NOK NOK        vis

Den fuktige luften suges inn en rotor som består av ett stort antall luftkanaler, med ett fuktopptagende middel (silicagel) som absorberer vannmolekylene i den fuktige luften. Varm luft blåses igjennom rotoren, vannmolekylene fordamper og fukten blåses ut av avfukteren og fra det område som skal avfuktes som vanndamp. Kompletteres med slange. Spesielt egnet i ett temperaturområde fra -15°C til +35°C og fuktighetsområde opp til 100 %. Utstyrt med omkobler for manuell og auto drift (auto styres av hygrostat)

Kondensavfukter 30L/dg 250 NOK NOK        vis

Kompakt og effektiv luftavfukter med lavt energiforbruk og lydnivå. Innebygd filter og automatisk avtining. Innebygd oppsamlingskar uttak for avløpsslange 1/2”, tydelig display med indikator for normal drift, full vanntank, samt teknisk feil.

Kondensavfukter 52 L/dg 250 NOK NOK        vis

Kompakt og effektiv luftavfukter. Lavt energiforbruk og lydnivå. Vaskbart filter. Automatisk avtining. Innebygd oppsamlingskar med uttak for avløpsslange. Indikering ved full tank. Drifttidsmåler. Transportvennlig med stora hjul. Komplett med kabel og støpsel

*Prisen er eks moms og forsikring.